3a divisió FEF

Els gironins visiten el Badalona i l’Europa, dos camps difícils

3a divisió FEF. El Peralada va a Badalona (17 h) i el Girona jugarà al Nou Sardenya (12 h)

El filial del Girona disputa aquest migdia un partit d’alta volada contra un històric del futbol català, l’Europa. Els d’Àxel Vizuete van iniciar la competició amb una victòria a Riudarenes contra la Montanyesa (2-1) amb gols de Kouxa i Joel Roca. El partit es disputarà a un quart d’una del migdia al Camp Municipal Nou Sardenya de la Vila de Gràcia a Barcelona. Per a aquest matx, Vizuete no podrà disposar de Shin.

Per altra banda, a les cinc de la tarda el Peralada visita el CF Badalona per intentar sumar el segon triomf consecutiu. Després de la victòria per un gol de Marc Nierga de penal a casa contra el San Cristóbal, els de Miquel Àngel Muñoz volen seguir sumant en un camp complicat com és el de Montigalà. El conjunt verd-i-blanc tindrà les baixes de Joan Tomàs i Marc Gelma confirmades. Els dos gironins intentaran prolongar el bon debut a la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)