El Girona B no s’aixeca de dos gols al primer minut de cada part (2-0)

El Girona B ha perdut el primer partit de la temporada tot just en la segona jornada. L’equip blanc-i-vermell ha encaixat dos gols en moments clau. En el primer minut del matx Pastells ha fet l’1-0 i en el primer minut de la segona part Adri Gené ha fet el 2-0 que ha deixat noquejat a un equip gironí espès en atac tot i que ha intentat fins al final retallar distàncies i entrar mantenir opcions.

El partit ha començat de la pitjor manera pel Girona B, que ha vist com en el primer minut de joc el local Pastells ha avançat l’Europa. El lateral ha aprofitat una centra de Kilian al segon pal per rematar a prop d’Iker Piedra.

L’equip dirigit per Axel Vizuete ha lluitat per refer-se del gol i ha intentat portar el pes del partit però l’Europa, valent a casa, també hi ha dit la seva gràcies a la intensitat i la verticalitat d’algun dels seus jugadors. De fet, els escapulats han continuat avisant amb un xut de Pau López o reclamant un penal a Mario en una lluita cos a cos. Als gironins els ha costat generar ocasions i perill a l’àrea rival, i és que, els barcelonins s’han plantat molt bé tàcticament.

Com ha passat en el primer acte, el segon ha començat amb una altra plantofada de l’Europa al filial del Girona. Precisament l’exjugador del Girona B, Adri Gené, ha rebut escorat a la dreta però ha engaltat un xut que s’ha colat al primer pal (46’). El gol psicològic ha mig sentenciat als d’Axel Vizuete, que han intentat reaccions amb xuts de Karim que Vito ha rebutjat molt bé i amb més voluntat que efectivitat i encert.