La psicologia, en contra

3a divisió FEF. Dos gols en el primer minut de cada part deixen estabornit un Girona B que tampoc pot estar del tot fi per generar atac

Europa 2 Girona B 0

EUROPA:Marc Vito, Pastells, Mario, Cano, Campeny, Galeano (Uri Molins, 81’), Nolla (Alberto, 69’), Pau López (Portero, 69’), Guillem Castell, Adrià Gené (Aliaga, 88’) i Kilian.GIRONA B:Iker Piedra, Almansa, Biel Farrés, Fuentes, Joel Gómez, Marc Domènech (Iker Almena, 76’), Antonino (Luka, 63’), Martí Riera (Morcillo, 76’), Moha (Nil Sauret, 46’), Karim i Dawda (Richmon, 63’).GOLS:1-0 (1’) Pastells. 2-0 (46’) Adrià Gené.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:als locals Pau López i Alberto; al visitant Martí Riera.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 800 espectadors al Nou Sardenya.

El Girona B va perdre el primer partit del curs al camp d’un dels màxims favorits a l’ascens de categoria. El filial gironí no va tenir capacitat de resposta per evitar dos gols en el primer minut de cada part, quan més mal fa.

En el primer minut del matx, Pastells va aprofitar una centrada al segon pal de Kilian per batre Iker Piedra. Tocava remar en contra des de l’inici però els d’Axel Vizuete van poder fer mal a l’àrea barcelonina. Pau López gairebé va fer el segon per als escapulats i Mario va demanar penal.

En la segona, l’exjugador del Girona B Adrià Gené va fer el 2-0 en el 46’, després de fer passar pel pal curt un xutàs tot i estar escorats a banda. O bé la falta d’encert, o les intervencions sempre segures de Vito, també ex Girona, van evitar que els blanc-i-vermells entressin de nou en el partit.