3a divisió FEF

Una revàlida constant

3a divisió FEF. El Girona B visita el Castelldefels (12 h) i el Peralada rep al municipal un dels favorits a l’ascens, el Sant Andreu (17 h)

Nous exàmens per als equips gironins de la categoria. El Girona B encadena el segon desplaçament amb l’objectiu de tornar al camí del triomf després de perdre al Nou Sardenya contra l’Europa. Els d’Axel Vizuete visiten el Castelldefels, cuer de la taula, un camp sempre exigent i de dimensions reduïdes.

El Peralada juga com a local i rebrà un dels favorits a l’ascens, el Sant Andreu. El conjunt dirigit per Miquel Àngel Muñoz ha guanyat els dos partits que ha disputat fins ara, contra el San Cristóbal (1-0) i el Badalona (0-2), i és per això que no té cap por davant d’un rival quadribarrat que té una plantilla competitiva i plena d’individualitats com ara Arranz, Morer, entre d’altres.

Tant el Girona B, amb un objectiu ambiciós, com el Peralada, amb llicència per somiar, volen el triomf per situar-se en la zona noble de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)