2a divisió FEF

A les Illes, per trencar registres

2a divisió FEF. L’Olot, que no ha guanyat mai a les Balears, intentarà estrenar-se contra la Peña Deportiva

L’Olot vol posar fi al neguit creixent que s’ha instaurat en l’entorn després de no poder sumar cap triomf en les primeres quatre jornades de lliga, un fet que ha instal·lat l’equip garrotxí en la part baixa de la taula. En l’últim partit, l’ensopegada a casa contra el València Mestalla (0-2) va fer mal després d’ensopegar amb la mateixa pedra i veure com les possibilitats de victòria s’escapaven just després de fallar un penal favorable. Un desastre. A les Illes Balears les estadístiques no acompanyen, ja que els olotins no han guanyat mai un partit de lliga –sí que ho van fer en la copa, per eliminar el Poblense–. El Peña Deportiva de Santa Eulària des Riu, que encara no ha perdut cap partit, serà la pedra en un camí que a poc a poc es va envirollant per als de Mandiola: “Vull trencar les estadístiques. Hem plantejat un partit per anar a guanyar amb les nostres armes i optimitzant el millor que tinguem en la plantilla demostrant solidesa defensiva”, comenta el tècnic d’Eibar, que hi afegia: “Els petits detalls ens han fet perdre cinc punts, però això ho penses quan els números no et surten, i és el nostre cas. No és que vulgui veure bé l’equip, sinó que el veig bé i no tinc dubtes que serem un digne rival per a qualsevol”.

“El Peña Deportiva és un equip que pot jugar amb diversos sistemes i no tenen un estil de joc directe”, analitza un Manix Mandiola tranquil i molt confiat amb les possibilitats del seu equip. El basc tindrà les baixes confirmades del defensa Blázquez, encara amb una lesió al tendó d’Aquil·les i del pivot Castells, que es recupera de la microruptura fibril·lar que es va fer fa dues setmanes contra l’Ebre.

1 Partits guanyats 0

3 Partits empatats 2

0 Partits perduts 2

4 Gols a favor 1

2 Gols en contra 4

LA PRÈVIA

Els petits detalls ens han fet perdre cinc punts, però aquests punts els fas quan els números no et surten, i és el nostre cas

FI DE FESTA

El Peña Deportiva és un equip molt català i que vol jugar, no té un estil de joc directe
Manix Mandiola
entrenador de l’Olot
L’Olot va tancar ahir el centenari descobrint una placa que recorda els 100 anys del Camp de l’Estació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)