Més futbol

Almenys 129 morts en un partit a Indonèsia

Gravíssim episodi de violència a Malang, després d’una invasió de camp d’aficionats de l’equip perdedor

Un episodi de violència després d’un partit de futbol a Malang, a l’illa de Java (Indonèsia), ha deixat almenys 129 morts i uns 200 ferits. Segons la policia, en acabar el partit, els aficionats van saltar al camp en senyal de protestar per una derrota –l’Arema va perdre contra el Persebaya Surabayai (2-3)– i es va desencadenar una baralla tràgica. Uns 3.000 seguidors de l’equip local han envaït el camp per atacar els jugadors, fet que va desencadenar un enfrontament molt dur amb els agents del la policia, que ha utilitzat gasos lacrimògens.

Segons ha explicat el cap de policia de Java Oriental, 34 persones han mort a dins l’estadi i la resta, a l’hospital. La majoria de les morts han estat per asfíxia, a causa de l’acumulació de gent en un espai reduït.

Arran de la tragèdia, el president d’Indonèsia, Joko Widodo, ha explicat que faran una investigació a fons del que ha passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)