2a divisió FEF

L’Olot continua en depressió i perd contra el Peña Deportiva (1-0)

L’Olot no aixeca el vol i continua entossudit a complicar-se la vida en aquest inici de lliga al grup tercer de segona FEF. L’equip de la Garrotxa va caure per la mínima al camp de la Peña Deportiva, que en va fer prou amb una diana de Chema Moreno (36’) i una bona defensa per sumar els tres punts. Els olotins són ja cuers del grup i la figura de Manix Mandiola podria estar discutida després de firmar el segon pitjor inici a segona B (ara segona FEF) de la seva història.

L’Olot ha tornat a ser un equip pla i sense malícia en la parcel·la ofensiva. El partit, però, ha començat amb un conjunt garrotxí intentant combinar i trepitjant camp rival. Cerdà ho ha provat sense sort després d’una bona connexió entre Eloi Amagat i Manel Busquets (3’) i, el propi Busquets, ha fet un xut fort en la segona aproximació amb perill.

Poc a poc, el Peña Deportiva ha anat despertant per passar a dominar l’enfrontament, un aspecte que li ha permès gaudir d’ocasions. Chema Moreno ha gaudit de la primera clara pels locals i la darrera del primer acte que ha significat l’1-0. El davanter ha rematat creuat lliure de marca però amb precisió per superar Batalla (36’) i deixar estabornit a un equip olotí que li comença a pesar no haver guanyat encara cap partit.

En la segona part, l’Olot ha intentat buscar amb més insistència la porteria rival. Manix Mandiola ha canviat el dibuix diverses vegades, ha introduït canvis ofensius i, a comptagotes, s’ha pogut aproximar a l’àrea rival. Primer Coris ho ha provat amb un xut massa centrat (55’) i Urri ha tingut la més clara amb una rematada sol però defectuosa que Frías ha pogut rebutjar amb els punys (79’).

L’Olot no ha tancat al seu propi camp al rival per buscar ni que fos l’empat, i és que, Chema Moreno ha pogut fer el 2-0 en una contra que Batalla ha pogut evitar amb una aturada meritòria al pal curt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)