1a divisió

L’Osasuna empata al Bernabéu (1-1) i el Barça, cap a Milà com a líder

1a divisió. El Real Madrid, sense Courtois ni Modric, perd els dos primers punts de la temporada

Coses de la vida, el Real Madrid havia aconseguit resistir durant el mes d’absència de Karim Benzema i havia tirat endavant tots els seus partits, i just el dia del retorn del francès, els d’Ancelotti han cedit els primers dos punts de la temporada. Empat heroic d’Osasuna que ha resistit tot i jugar amb un home menys els últims minuts de partit.

Vinicius ha marcat el primer gol de la nit, amb una centrada xut que s’ha enverinat i ha acabat sorprenent Sergio Herrera sense que ningú aconseguís prèviament desviar la trajectòria (42’). L’empat ha estat obra del veterà Kike García, amb una excel·lent acció amb el cap pentinant la pilota d’esquena a porteria després d’una centrada tensa d’Unai García (50’).

En el tram final, l’expulsió del central David García (78’) ha complicat les coses a l’Osasuna, però el marcador ja no s’ha mogut.

El Barça anirà cap a Milà com a líder de la primera divisió i si guanya contra el Celta anirà també líder al Bernabéu el dia 16 d’octubre en el clàssic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)