Territorial

Reconeixements en la 10a nit de l’arbitratge català

La nit de l’arbitratge català ha arribat a la desena edició. Es va fer a l’hotel Hyatt Regency Barcelona Tower de l’Hospitalet de Llobregat, on es va reconèixer 279 àrbitres i assistents que han aconseguit l’ascens de categoria en futbol i en futbol sala. El director del comitè tècnic d’àrbitres de la federació catalana, Xavier Moreno, va remarcar que han de continuar aplicant les campanyes contra els insults i situacions inapropiades i ser “inflexibles, especialment amb els comportaments xenòfobs i masclistes”. També en va parlar el president de la federació, Joan Soteras, que va citar la campanya conjunta amb els Mossos d’Esquadra Jo jugo net. Soteras va voler fer un homenatge a l’exvicepresident Josep Llaó.

A més dels 279 guardons, també es va reconèixer la feina de vuit persones que fa 25 anys que són al comitè tècnic i un, Jesús Bueno, que en fa 50.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)