1a divisió

Militão obliga el Barça a no fallar contra el Celta

1a divisió. El Real Madrid guanya per la mínima al Coliseum amb un gol del brasiler i el Barça ha de guanyar avui per arribar líder al clàssic

Getafe 0 Real Madrid 1

GETAFE:Soria; Damián, Duarte, Mitrovic, Djené, Angileri (Amavi, 82’); Aleñá (Portu, 66’), Milla, Algobia (Seoane, 82’); Borja Mayoral (Munir, 66’) i Enes Ünal (Latasa, 86’).REAL MADRID:Lunin; Carvajal, Militao (Nacho, 82’), Rüdiger, Alaba; Modric, Camavinga (Asensio, 82’), Tchouameni; Valverde, Rodrygo (Mariano, 88’) i Vinícius.GOLS:0-1 (4’) Militão.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (valencià).T.G.:cap.T.V.:cap.PÚBLIC:14.502 espectadors al Coliseum Alfonso Pérez.

Un gol d’Éder Militão situa el Madrid com a líder provisional i fa que el Barça hagi de guanyar avui contra el Celta si vol arribar líder al clàssic. El brasiler va marcar abans del minut 5, en un partit en què el VAR va treure fum. Rodrygo, ja en la segona meitat, va tornar a batre David Soria però el VAR va anul·lar l’acció per fora de joc del brasiler ja que la pilota venia d’un rebot i l’últim que l’havia tocat havia estat Valverde. El VAR també va corregir Mateu Lahoz anteriorment. El valencià havia xiulat penal de Luis Milla sobre Vinícius, però en l’inici de la jugada havia sortit la pilota per la línia lateral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)