Territorial

La FCF estudiarà prendre mesures per una presumpta pressió de Juanjo Isern al TCE

El Tribunal Català de l’Esport va donar fa uns dies un termini fins al proper 18 d’octubre per presentar al·legacions arran del recurs que va presentar el candidat a la presidència Àlex Talavera per suposades irregularitats en les eleccions que es van celebrar el pasat 22 de maig. Es presumia que serien dies de calma abans que el TCE estudii el cas a fons i decideixi si s’han de repetir o no les eleccions, però serà el contrari. I és que avui ha aparegut una informació publicada per Vozpópuli en què s’apunta que el candidat a la presidència de la FCF Juanjo Isern presumptament ha pressionat al TCE perquè dictamini repetir les eleccions. Cal recordar que Juanjo Isern ocupa un càrrec dins del departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Arran d’aquesta informació publicada la Federació Catalana de Futbol encapçalada per Joan Soteras ha emès un comunicat en què manifesta el següent:

Arran de les informacions aparegudes en el dia d’avui en el mitjà Vozpópuli, segons les quals el candidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Sr. Juan José Isern, podria haver intentat influir, directa o indirectament, sobre el Tribunal Català de l’Esport (TCE) per tal que ordeni la repetició de les passades eleccions a la presidència i la junta directiva de l’entitat, celebrades el 22 de maig, suposadament prevalent-se de la seva condició d’alt funcionari del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, l’FCF vol expressar:

1. La seva preocupació per aquestes informacions que, de ser certes, suposarien un atac sense precedents a la democràcia participativa de les entitats esportives catalanes i una instrumentalització sense escrúpols d’un càrrec institucional.

2. Que ha convocat amb caràcter d’urgència una reunió de Junta Directiva, pel proper dimarts 11 d’octubre, per valorar les accions a emprendre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)