Més futbol

Sense partit per l’embolic a la FCF

Incertesa. La federació catalana ajorna el retorn de la selecció femenina, que havia de jugar contra Veneçuela al novembre, pendent de la resolució del TCE sobre les eleccions

El retorn de la selecció nacional femenina absoluta es fa pregar. La Federació Catalana de Futbol (FCF) va anunciar fa tres setmanes que la selecció jugaria un partit contra Veneçuela en la primera quinzena de novembre, però el retorn s’ajorna fins l’any que ve, perquè no es donen “les circumstàncies en aquest context per a la celebració del partit”, segons va decidir la federació.

La federació està pendent de la resolució del Tribunal Català de l’Esport (TCE), que ha de decidir si fa repetir les eleccions que va guanyar Joan Soteras. La directiva entén que la decisió del TCE podria arribar en plena organització del partit i fer-lo perillar.

Substitucions al TCE

La suspensió del Catalunya-Veneçuela és una de les mesures que va prendre la junta directiva, reunida de manera extraordinària arran de les presumptes pressions d’un dels candidats, Joan Josep Isern, als membres del TCE, segons publicava Vozpópuli. La junta demanarà a la secretaria general de l’Esport que obri una investigació interna i substitueixi temporalment els membres del TCE, fins que s’aclareixin els fets. També preveu emprendre “accions legals per tal que l’autoritat judicial investigui els fets, d’extrema gravetat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)