Més futbol

Isern nega cap contacte amb el TCE

Juanjo Isern ha fet un comunicat de resposta a la junta directiva de la federació catalana de futbol, que va explicar que demanarà a la secretaria general de l’Esport que obri una investigació interna i substitueixi temporalment els membres del TCE. Tot plegat, a partir d’una informació de Vozpópuli que relacionava Isern amb pressions al tribunal perquè fes repetir les eleccions, a les quals es va presentar. Isern assegura que no ha tingut “cap contacte amb cap membre del TCE amb la voluntat d’influenciar el procés electoral”.

“L’intent de la FCF de malmetre la imatge del TCE no és més que una maniobra desesperada i bruta de la principal federació esportiva per intentar desacreditar un tribunal imparcial. És un clar atac a la independència d’aquesta institució”, diu el comunicat d’Isern. “Cal destacar que el TCE ni tan sols em va admetre com a persona interessada en el procediment. És evident que tot és una cortina de fum de la federació per desviar les gravíssimes irregularitats que l’actual equip directiu i executiu van incórrer per tal de manipular el procés electoral”, afegeix. Isern acaba el comunicat apuntant: “Em reservo la possibilitat d’interposar una querella per tal de denunciar aquestes falses acusacions, d’una junta que no es mereix estar ni un dia més al capdavant d’una institució del prestigi pel nostre país com és l’FCF”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)