Més futbol

El Llevant les Planes suma un punt valuós (1-1)

Empat de mèrit del Llevant les Planes en la visita del Levante, un equip que havia guanyat tots els partits fins ara.

Ha estat un partit intens i que se li podria haver complicat al Llevant les Planes ben aviat. Quan tot just s’havien disputat 14 minuts, la col·legiada Marta Huerta de Aza ha assenyalat penal d’Elena Julve sobre Estela. En el llançament des dels onze metres, Bacic ha endevinat les intencions d’Alba Redondo i ha aturat el xut. La portera local ha estat protagonista, ja que poc després ha tornat a privar a la davantera granota de fer el 0-1 en un cara a cara.

El Levante ha començat molt fort la segona part. Bacic ha evitat la diana d’Andonova al 49. L’ex del Barça ha assistit poc després a Mayra perquè fes el primer gol del duel (62’). Dos minuts després, de nou Bacic ha tret un xut llunyà d’Antonia Silva. Eren els pitjors minuts per al Llevant les Planes, sobretot després de l’ensurt al minut 65. Un remat de cap visitant ha acabat en gol, però l’assistent de Marta Huerta ha anul·lat l’acció després d’uns moments de confusió. Del possible 0-2, a l’empat. Una passada llarga l’ha pentinat Mari Paz Vilas per deixar sola a Irina, que havia entrat a la mitja part. La jugadora del Llevant ha picat de meravella la pilota per superar la sortida de Tarazona i igualar l’electrònic. El Levante ha continuat collant i Paula Fernández ha tingut l’ocasió més clara amb un xut al pal. El Llevant s’ha defensat bé, Bacic ha tornat a treure un mà a mà davant Redondo i l’equip de Ferran Cabello ha garrapat un punt molt valuós just abans d’afrontar una nova ronda a la copa.