2a divisió FEF

L’Olot perd per la mínima al Congost contra el Manresa (1-0)

L’Olot no ha pogut enllaçar la segona victòria en la lliga després d’estrenar-se la jornada passada. Els olotins han vist com el Manresa ha estat superior en diverses fases del joc per acabar imposant-se amb una solitària diana de Jaume Pascual, que ha superat Batalla amb un xut creuat després d’una assistència de Noah (35’).

El gol ha acomodat molt més als del Bages, que amb molta pilota i control ja haurien pogut haver fer el primer de la matinal si Pelegrín hagués encertat a marcar un penal que Noah havia forçat davant d’Uri Ayala (27’).

Els de la Garrotxa han intentat reaccionar a la diana local amb un xut de Xumetra que Pulido ha aturat o dos més de Ferran Brugué i Cerdà ja en el segon acte. Després d’un tram en què els de Mandiola han intentat imposar el ritme, el Manresa ha tornat a agafar la batuta del matx per aplicar possessió i una circulació de pilota que ha allunyat l’Olot de l’àrea rival. I és que, els olotins no han trobat la manera de fer mal a un rival en estat de gràcies que continua invicte després de set jornades –només Callís ha tingut una aproximació ja en l’afegit però el seu xut ha sortit desviat.

Els garrotxins sumen la quarta derrota i es troba en antepenúltima posició de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)