3a divisió FEF

El Peralada ensopega contra la Muntanyesa (2-0)

El Peralada ha perdut en la seva visita al sempre exigent Nou Barris contra la Muntanyesa (2-0). El conjunt de l’Alt Empordà s’ha vist clarament superat en una primera meitat en què el rival ha estat més intens i eficaç. Les primeres aproximacions han caigut del bàndol barceloní fins que en el 17, Èric Jiménez ha fet l’1-0 després de finalitzar una contra local a la sortida d’un corner a favor dels xampanyers.

Poc després, Aroca ha salvat als de Miquel Àngel Muñoz amb una intervenció brillant a un xut d’Èric Jiménez que anava a l’escaire. En el primer temps, el Peralada només ha pogut avisar amb un xut de Dani Gómez que s’ha perdut per damunt del travesser.

En la segona, quan semblava que els empordanesos estaven millor i Solans havia avisat seriosament a l’adversari, Pedro Bilbao ha fet el 2-0 que seria definitiu amb un bon xut des de fora de l’àrea després d’un refús en un corner.

En el tram final del matx, el Peralada, ajudat dels canvis, ha intentat retallar distàncies per entrar dins del partit i Carles Puig, fins i tot, ha fet un pal després d’una rematada creuada. El mateix Puig ha provat un xut amb rosca que el porter Mourin ha rebutjat en l’última ocasió clara del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)