1a divisió FEF

El Cornellà assalta Las Gaunas (0-1) i ja és a play-off

El conjunt verd guanya a la UD Logroñés amb un solitari gol de Rubén Enri (0-1) i encadena la tercera victòria consecutiva

El Cornellà està imparable. El conjunt verd ha guanyat a domicili al camp d’un dels històrics de la categoria i cridat a ocupar places de privilegi, la UD Logroñés, per la mínima (0-1) amb un gol de Rubén Enri. Els verds sumen la tercera victòria consecutiva, la quarta en cinc partits - que són els que fa que no perd -, i entren en zona de play-off com a quarts classificats.

No ha estat un partit ni molt menys fàcil. De fet, els locals han demostrat que tenen una gran quantitat de recursos ofensius per generar situacions de perill en atac, i n’han tingut. Des del principi, Schutte, Menudo, Doncel i Boniquet han aparegut per posar en alerta a Lucas Anacker. De fet, al minut 15 Boniquet ha estavellat una pilota al pal, i deu minuts després, Schutte ha vist com se li ha anulava un gol per fora de joc. Però a cinc minuts del descans ha trobat el gol el Cornellà. Gran assistència d’Álex López en la seva primera titularitat i gol d’Enri, el segon consecutiu.

Cop de moral just abans del descans, i a resistir a la segona meitat. Domini local i algunes aproximacions que han fet aparèixer Anacker, però tampoc ha patit en excés el Cornellà durant el segon temps. Una setmana més demostrant la capacitat defensiva de l’equip i l’esforç de tots i cadascun dels jugadors de Gonzalo Riutort.

8 jornades de lliga, tres derrotes en l’inici apuntaven a una temporada complicada, sumant-hi la mudança a l’RCDE Stadium com a local, però el Cornellà ha agafat una dinàmica d’equip imparable. Acabarà més aviat que tard, com passa a tots els equips d’aquesta categoria tan igualada, però els de Riutort ja han demostrat i s’han demostrat a ells mateixos que poden guanyar i competir amb absolutament tots els rivals. La setmana vinent, La Nucía a casa.