Copa

El Mollerussa ho torna a fer i rebrà un equip de primera en la copa

El Mollerussa tornarà a jugar la primera eliminatòria de la copa contra un equip de primera divisió després de superar el Cardassar en la ronda prèvia en un partit que s’ha decidit en la pròrroga (4-2).

El conjunt lleidatà ha dut la iniciativa en el marcador gairebé durant tot el partit i ha gaudit de les millors ocasions, però al davant s’ha trobat un Cardassar combatiu que li ha anat donant resposta durant els noranta minuts. Primer en la primera part, quan Albert ha marcat l’1-1 de falta directa (25’) després que Adri Fernández avancés els locals (16’). Abans del descans Nico Magno ha marcat el 2-1 a la sortida d’un córner (38’) i semblava que el partit es posava de cara per al Mollerussa, però just començar la segona part García ha marcat el 2-2 amb el que s’ha arribat al final dels noranta minuts. En la pròrroga el Mollerussa, més sencer, ha dut la iniciativa i ha encarrilat la classificació amb el 3-2 d’Adri Fernández (102’) abans que en el minut 121’ arribés el definitiu 4-2 per sentenciar el partit.