Territorial

El Girona és millor que el rival però perd

D. honor juvenil. Els gironins encaixen el 0-1 en l’ocasió més clara dels balears

Girona 0 San Francisco 1

GIRONA:Lucas García, Marc Aznar, Antal, Pablo Calvete, Biel Borra, Selvi Clua, Mousta Bah (Iker Vázquez, 65’), Albert Celma (Albert García, 75’), Ignasi Quer (Luka, 65’), Iker Almena i Jastin García.SAN FRANCISCO:Izan, Yuzun, Antonio, Gabi, Tomás, Alejo (Ayoub, 82’), Picazo (Alberto García, 80’), Jandro, Ortiz (Expósito, 65’), Axel (Nebot, 65’)i Binimelis (Santi, 46’).GOLS:0-1 (69’) Expósito.ÀRBITRE:Cobos Pujol.T.G.:Pablo Calvete, Axel, Gabi i Alberto García.T.V.:cap.

El Girona continuarà una setmana més en descens després de perdre a casa contra el San Francisco. Els blanc-i-vermells van disposar de les millors ocasions, van mantenir el rival allunyat de la seva àrea però no van ser eficaços ni van poder evitar una diana en l’única ocasió clara que van tenir els visitants.

La primera part va ser avorrida –només el Girona va generar perill en el 30’–, però la segona va ser de domini gironí tot i que Expósito va aprofitar una contra per fer el 0-1 definitiu. Ni Jastin ni Ignasi van poder perforar la porteria defensada per Izan, el millor d’un partit en què als de Sergi Mora els va faltar una acceleració final per esgarrapar l’empat. El San Francisco es va presentar una hora tard per culpa d’una avaria al seu avió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)