2a divisió FEF

Manix, hores comptades

2a divisió FEF. La mala ratxa i la pèssima classificació de l’Olot podrien obligar la junta a prescindir dels serveis de l’entrenador basc

L’Olot podria decidir en breu destituir Manix Mandiola, el seu entrenador. Esportivament, el club olotí té coll avall que la situació de l’equip és gairebé irreversible, però econòmicament el comiat del tècnic basc podria suposar un desequilibri pressupostari que la junta directiva del club vol calibrar abans de fer el pas. I és que també hi haurà la feina de trobar un substitut adient a les característiques que té la plantilla actual i la idea de futbol que vol l’entitat, que amb el d’Eibar s’ha allunyat de la que ha practicat els darrers anys.

L’Olot és el penúltim classificat del grup tercer de segona FEF, a quatre punts ja de la salvació. El conjunt de la Garrotxa va fitxar Mandiola en substitució d’Albert Carbó a cinc jornades del final del curs passat i amb l’equip segon. Amb el basc es va aconseguir l’ascens per la via del play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)