Territorial

El TCE rebutja les dues peticions de Joan Soteras

El recurs d’impugnació de les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol celebrades el passat 22 de maig que va presentar el candidat Àlex Talavera continua endavant. I és que avui el Tribunal Català de l’Esport ha rebutjat les dues peticions que va fer Joan Soteras com a actual president de la FCF. Soteras demanava recusar els membres del tribunal per les suposades ingerències polítiques que havia dut a terme el candidat Juanjo Isern, que ocupa un càrrec dins del departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, però el TCE ha rebutjat aquesta petició. Com a conseqüència, el tribunal també ha denegat la petició de suspendre el procés de resolució del recurs presentat per Àlex Talavera i tampoc accepta l’allargament del termini per a presentar al·legacions tal i com havia demanat la FCF.

D’aquesta manera ja no es podran presentar més recursos i el Tribunal Català de l’Esport es centrarà exclusivament en estudiar el recurs d’impugnació per decidir si es van produir les irregularitats en el procés electoral que denuncia el recurs i si s’escau o no repetir les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)