Europa League

La Real es jugarà el primer lloc amb el United; el Betis ja el té lligat

Tant la Real Sociedad com el Betis, han guanyat en l’Europa League, encara que la primera plaça del grup només la tenen garantida els verd-i-blancs, els blanc-i-blaus hauran d’esperar a l’última jornada. L’equip entrenat per Imanol Alguacil es jugarà el lideratge a casa, contra el Manchester United, en un partit en què li valdrà puntuar o perdre per un gol de diferència per assolir l’objectiu. Avui, els txuri-urdin, s’han imposat (0-2) a l’Omonia Nicòsia amb dianes de Robert Navarro (45’) i Brais Méndez (60’). Robert Navarro, barceloní de 20 anys, ha estat fonamental amb el gol i una assistència.

Pel què fa al Betis ha guanyat al Ludogorets (0-1) amb un gol de Nabil Fekir (56’). Fekir ha sortit després del descans amb Álex Moreno i ha estat clau en el resultat final d’un partit que se salda negativament per als bètics amb les lesions de Joaquín Sánchez i Guido Rodríguez, totes dues a l’espera de conèixer el seu abast a la arribada de l’expedició bètica a Sevilla.

Estrena de Quique Setién

En la Conference League, l’ex tècnic del Barça ha debutat a la banqueta del Vila-real amb empat (2-2) contra el Hapoel Be’er Sheva. L’equip groguet ja està classificat per els vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)