1a divisió FEF

Una errada condemna el Sabadell a La Nucía (1-0)

Els arlequinats han caigut per la mínima en un duel molt igualat que s’ha decidit per una pèrdua de pilota evitable dels de Gabri García

El Sabadell ha caigut per la mínima al camp de La Nucía (1-0). En un partit molt igualat, els arlequinats han encaixat un gol en un contracop a quinze minuts del final després d’una pèrdua evitable. La Nucía era penúltim, no guanyava des de la primera jornada i encara no havia vençut a casa, malgrat que tampoc ningú s’havia endut els tres punts del seu camp, quatre empats. Els de Gabri García no han fet un mal partit, però s’han quedat curts en atac i una errada els ha condemnat per tornar de buit d’Alacant.

El Sabadell ha començat bé el partit, demostrant personalitat per tenir la pilota davant un La Nucía a qui no li preocupa en excés la possessió. Els arlequinats han aconseguit trobar l’esquena de la defensa amb atacs ràpids en els primers minuts, però sense ser capaços de generar situacions de rematada. La més clara del primer temps ha estat pels locals, als 20 minuts de partit. A pilota aturada, una de les seves grans armes, han trobat a Dasquet sol al punt de penal, però el seu remat ha marxat fregant el pal.

Pilota pel Sabadell i els locals ben col·locats. Només l’atreviment de Pau Víctor ha aconseguit pertorbar la tranquil·litat dels alacantins, malgrat que sense premi. I just abans del descans, un xut llunyà potentíssim de Raigal ha obligat a una gran aturada a Sergi Puig. En el rebuig, Fer Pina ha marcat, però en fora de joc.

A la segona meitat el guió no ha canviat gaire. La Nucía ha tingut més pilota en algun tram, però major protagonisme pels visitants. Poques accions de perill en cap de les dues àrees, alguna jugada aïllada, però poc clara. Fins al minut 77, quan Javi Martín, que havia entrat feia pocs minuts, ha recollit una pilota al cercle central després d’una mala passada d’Eudald Vergés, ha agafat al Sabadell molt obert, ha superat a Pelayo Suárez en l’u contra u i ha batut a Puig amb un xut creuat.

S’avançava La Nucía a un quart d’hora pel final. El Sabadell ho ha intentat, malgrat que sense gaire èxit. Els locals han estat bé en els darrers instants, tant amb pilota com sense, i ha impedit que els vallesans tinguessin opcions clares. Derrota del Sabadell al Camilo Cano. L’equip es manté amb 13 punts a mitja taula, i la setmana vinent rebrà la visita del filial de la Real Sociedad, que està en un gran estat de forma (dissabte, 19h).