Bundesliga

Neuer va tenir càncer

El porter del Bayern i de la selecció alemanya, Manuel Neuer, va revelar que ha estat operat tres vegades de càncer a la pell, cosa que l’ha motivat per llançar una crema de protecció solar juntament amb la tennista Angelique Kerber. “Tots dos tenim una història personal pel que fa a les malalties de la pell. Angelique ha tingut una hiperpigmentació relacionada amb el sol i jo càncer a la pell a la cara pel que he hagut de ser operat tres vegades”, va dir Neuer en un comunicat de premsa. “Per això no fem concessions pel que fa a la protecció solar, a més a més entrenem a l’aire lliure i ens agrada també passar el temps lliure a l’aire lliure”, ha afegit.

El 2021, ja hi havia hagut especulacions sobre una possible malaltia a la pell de Neuer quan se’l va veure amb un embenat a la cara.

El porter ara està de baixa, perquè s’està ara es recuperant d’uns problemes a l’espatlla pels quals ha causat baixa amb el Bayern en els últims partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)