1a divisió

El Celta destitueix Coudet; el rellevarà Carvalhal

El Celta ha anunciat la destitució de l’argentí Eduardo “Chacho” Coudet com a entrenador del primer equip. Carlos Carvalhal serà el seu relleu, d’acord amb el què anuncien diversos mitjans gallecs.

“Chacho Coudet i el seu cos tècnic es desvinculen del RC Celta després d’una fructífera etapa, que va començar el 12 de novembre de l’any 2020. El tècnic argentí abandona per tant el club després de dos anys en què l’equip va oferir un gran rendiment”, destaca l’entitat que presideix Carlos Mouriño al seu comunicat. Amb contracte fins al juny del 2024, encara que les dues parts havien acordat incloure una clàusula alliberadora en finalitzar el curs 2022-23, l’etapa de Coudet conclou molt abans del que s’esperava, malgrat que el seu distanciament del president Carlos Mouriño era més que evident als darrers mesos.

L’arribada del portuguès Luis Campos a la direcció esportiva li va restar protagonisme en la configuració de la plantilla d’aquesta temporada, cosa que l’argentí va repetir en les últimes compareixences davant la premsa. Aquesta situació i, sobretot, l’irregular inici de curs, amb 11 punts de 36 possibles, han condemnat al tècnic. “El club, després d’aquesta difícil decisió, vol expressar a Coudet i als seus ajudants el seu agraïment més sincer per l’entrega, honestedat i professionalitat que van mostrar des del primer dia de la seva etapa a Vigo, en què sempre van oferir una actitud encomiable i van fer un treball excepcional, sense regatejar esforços i amb una implicació exemplar”, assenyala el club.

Carlos Carvalhal, el substitut

El portuguès Carlos Carvalhal, tècnic de 56 anys amb una extensa carrera al país lusità, és el cinquè nou tècnic a seure a la banqueta d’un equip de LaLiga Santander des que va començar la temporada 2022-23. Amb anterioritat, ho han fet Alberto Gallego (Elx), substitut interí de Francisco Rodríguez; l’argentí Jorge Sampaoli (Sevilla), en lloc de Julen Lopetegui; el també argentí Jorge Almirón (Elx), ocupant la plaça d’Alberto Gallego; i Quique Setién (Villarreal), al lloc d’Unai Emery.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)