Més futbol

El MIC 2023 supera els 200 equips inscrits

Més de 200 equips s’han inscrit ja a la 21a edició del MIC, que es disputarà a les comarques gironines del 4 al 9 d’abril de 2023. L’objectiu dels organitzadors és superar els 364 equips que hi va haver el 2019, abans de la pandèmia.

El Mediterranean International CUP destaca, entre altres atractius, per la presència d’equips d’arreu del món. De moment, han confirmat la seva assistència conjunts d’una quinzena de països: Estats Units, Canadà, Emirats Àrabs, Brasil, Colòmbia, Japó, Àustria, Mèxic, Finlàndia, Itàlia, França, Alemanya, Espanya i Regne Unit, que hi aportarà clubs de la Premier League com el Manchester City FC, Manchester United FC, Liverpool FC, Tottenham Hotspur FC i Crystal Palace FC, entre altres. Clubs com la Juventus –per primer cop–, el Milan i el Borussia Dortmund també hi seran. De la lliga espanyola, també hi haurà els principals equips.

El MICFootball del 2023 mantindrà 9 categories –des de l’U12 fins a l’U19, entre futbol base masculí i femení– i també inclourà, per novè any, el torneig MICIntegra, enfocat a persones amb discapacitat intel·lectual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)