2a divisió FEF

L’Olot prescindeix de Manix Mandiola

La Unió Esportiva Olot ha anunciat la rescissió del contracte de Manix Mandiola. S’acaba, d’aquesta manera, l’etapa de l’entrenador basc a la banqueta garrotxina, després d’una arrencada molt decebedora a segona divisió FEF. L’equip ocupa el penúltim lloc, amb un balanç ben pobre de dues victòries, dos empats i sis derrotes. L’última, diumenge passat a casa contra l’Atlètic Saguntí (0-1), que anul·lava l’efecte del triomf al camp d’Esports de Lleida.

Manix Mandiola va arribar a Olot el 29 de març, després de la destitució d’Albert Carbó. Va dirigir els últims quatre partits de lliga –un empat i tres vi tòries– i el play-off, en què l’equip va superar el Sant Andreu (1-0); el Girona B (1-1), gràcies a la seva millor posició en la lliga, i en la final estatal el Tenerife B (0-1). Amb l’ascens a segona FEF, el club va decidir renovar a l’estiu Manix Mandiola, però la trajectòria ha estat molt fluixa i han abocat el club al relleu. El pròxim repte de l’Olot és en la copa, dissabte a casa contra el Llevant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)