1a divisió

El Madrid demana l’hora

Real Madrid 2 Cadis 1

REAL MADRID:Courtois; Lucas (Nacho, 88’), Militão, Alaba, Mendy; Modric (Camavinga, 85’), Tchouameni, Kroos; Valverde, Rodrygo (Ceballos, 82’)i Vinícius.CADIS:Ledesma; Iza, Fali, Cala (José Mari, 72’), Espino; Alejo (Bongonda, 56’), San Emeterio, Alcaraz (Ocampo, 56’), Sobrino (Negredo, 78’); Álex i Lozano (Lucas Pérez, 72’).GOLS:1-0 (40’) Militão. 2-0 (70’) Kroos (70’). 2-1 (82’) Lucas Pérez.ÀRBITRE:Soto Grado.T.G:A Alaba, Militão, Vinícius, Fali, Alejo i Sobrino.

El que s’entreveia com una nit plàcida per al Real Madrid no ho va ser, ni de bon tros. I és que el conjunt dirigit per Carlo Ancelotti va acabar demanant l’hora contra el Cadis al Santiago Bernabéu, en un partit en què va patir molt per guanyar (2-1). Res no ho feia preveure quan l’equip blanc, còmode, encarava el final de l’enfrontament al davant en el marcador amb les dianes de Militão (40’) i Kroos (70’), i amb Modric fallant un gol, inexplicablement, a porteria buida dins de l’àrea petita. Va ser en els últims minuts quan una errada de Courtois va permetre a Lucas Pérez (82’) ficar els grocs en el matx, fins a tal punt que en el 92’, el Pacha Espino va perdonar una ocasió claríssima que hauria estat l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)