Copa Catalunya

L’Olot intentarà fer bona la copa

Copa Catalunya. El conjunt de la Garrotxa rep l’Andorra, el segon rival de segona A en quatre dies, en les semifinals (19.15 h)

L’Olot rep l’Andorra en les semifinals de la copa Catalunya, el andorrans seran el segon equip de segona A que visita el municipal en només quatre dies (19.15 h). El conjunt garrotxí intentarà fer bona la copa del país i deixar enrere el gust agredolç que va deixar la copa del Rei que el va emparellar amb el Llevant. L’equip dirigit per Jonathan Risueño, que debutava a la banqueta en substitució de Manix Mandiola, no va poder ni saber aturar el vendaval granota en el primer temps (0-4) però sí que va plantar cara en un segon acte en què el resultat no es va moure.

En l’Olot són dies per assimilar nous conceptes, idees, mecanismes i recursos amb un nou tècnic que està coneixent i aprenent amb la plantilla a mesura que competeix contra rivals de gran categoria. L’Andorra està fent una gran campanya com a novell a plata i s’ha instal·lat en una còmoda desena posició, a set punts del descens i a només quatre del play-off d’ascens. Amb el conjunt del Principat tornarà a trepitjar el municipal Carlos Martínez un dels golejadors històrics del club. El mataroní va ser un dels protagonistes del primer ascens en la història de l’entitat olotina a segona B i va ajudar en l’intent de consolidar el club en el bronze.

Risueño tindrà les baixes de Blázquez, Carles Mas, Marc Castells i Josep Cerdà, per lesió, a més de Saïdou Bah, convocat amb Guinea per disputar un amistós amb el Marroc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)