Copa

Espanyol, Girona i Nàstic busquen sort

Copa. A les 17 h se celebra el sorteig de la segona fase, que es jugarà abans del Nadal

El cap de setmana passat es van definir els 55 equips sobrevivents de la primera eliminatòria de la copa del Rei i avui a la tarda tots ells, juntament amb el Racing de Santander, que va quedar exempt del primer enfrontament per haver-se proclamat campió de primera FEF, sabran quin és el pròxim rival que hauran de superar per continuar escalant posicions. El sorteig tindrà lloc a les 17 h a Las Rozas i encara no hi seran presents ni Barça, ni Madrid, ni Betis, ni València, ja que els quatre equips disputaran la supercopa i s’incorporaran a partir de setzens.

L’Espanyol, el Girona i el Nàstic són els tres catalans classificats per a la segona fase, després de superar el Rincón, el Quintanar i el Racing Rioja, respectivament. Tant els blanc-i-blaus com els gironins poden acabar emparellats amb un equip de segona FEF o amb el Real Unión, de primera FEF, que va accedir a la competició per la via de la copa FEF. Els tarragonins ho tindran més magre i se les hauran amb un rival de segona A. Aquesta eliminatòria també es jugarà a partit únic al camp del rival d’inferior categoria a partir del 21 de desembre.

Possibles rivals del Girona i l’Espanyol
Real Unión 1a FEF Grup 2
Guijuelo 2a FEF Grup 1
Arenteiro Grup 1
Gernika Grup 2
Sestao River Grup 2
Arnedo Grup 2
Arenas de Getxo Grup 2
Atl. Saguntí Grup 3
Eivissa-Illes Pitiüses Grup 3
Torremolinos Grup 4
Atlético Paso Grup 5
Coria Grup 5
Cacereño Grup 5
Diocesano Grup 5
Guadalajara Grup 5
Possibles rivals del Nàstic:
Andorra, Llevant, Albacete, Sporting, Eivissa, Mirandés, Tenerife, Eibar, Màlaga, Cartagena, Burgos, Oviedo, Las Palmas, Granada, Alavés i Racing
Altres classificats
Osasuna, Valladolid, UD Logronyès, Ceuta, Elx, Mallorca, Vila-real, Atlético, Rayo, Pontevedra, Linares, la Nucia, Sevilla, Celta, Intercity, Eldenc, Numància, Alcorcón, Real Sociedad, Mérida, Getafe, Athletic Club i Racing
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)