1a divisió

Quatre partits de sanció per a Dani Gómez

Dia de molt treball avui a la federació espanyola repartint càstigs a tort i a dret. L’últim jugador a rebre una sanció ha estat Dani Gómez, que no podrà disputar cap dels propers quatre compromisos de l’Espanyol per haver empentat lleument l’àrbitre durant el partit de copa del rei del passat dissabte contra el Rincón CD a La Rosaleda.

A les acaballes de la primera part del partit i amb l’empat a 0 al marcador, el davanter blanc-i-blau va anar a terra després d’un xoc amb un jugador malagueny. Gómez va començar a queixar-se i el col·legiat Valentín Pizarro se li va apropar per parlar de l’acció, però durant la seva queixa, el jugador perico va tocar l’àrbitre i va veure automàticament la cartolina vermella.

Valentín Pizarro va recollir l’acció així en l’acta: “Al minut 43, el jugador (19) Gómez Alcón, Daniel va ser expulsat pel següent motiu: empentar-me amb el seu braç dret en senyal de disconformitat a una de les meves decisions”.

L’expulsió de l’enfrontament no va ser suficient i ara Dani Gómez es veurà obligat a perdre’s la segona ronda copera que es juga abans de nadal i el derbi contra el Barça al Camp Nou de l’últim dia de l’any. Depenent si l’Espanyol passa o no l’eliminatòria, el davanter es perdria el següent matx de copa o directament els dos de lliga, un contra el Girona i l’altre contra el Getafe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)