Copa Catalunya

El Badalona Futur supera al San Cristóbal i accedeix a la final

El Badalona Futur ha vençut per la mínima al San Cristóbal gràcies a una solitària diana d’Andreu Guiu en el 29 de la primera meitat. El conjunt badaloní ha sabut patir davant d’un conjunt terrassenc que l’ha exigit, sobretot en el tram final del matx, però amb un bon posicionament, pragmatisme i gestió de l’avantatge ha acabat imposant-se al rival i accedint a la final de la copa Catalunya absoluta que l’enfrontarà a l’Andorra, vencedor de l’altra semifinal contra l’Olot (0-1).

El partit ha començat pla i igualat. Als dos equips els costava generar ocasions fins que arribada la mitja hora de joc, el Badalona Futur s’ha avançat amb un gol d’Andreu Guiu. La diana en contra ha deixat estabornit al San Cristóbal, que això sí, ha tingut l’opció d’empatar a través d’un xut de Kevin (35’).

En la segona part, el conjunt local ha intentat prémer l’accelerador i buscar amb més insistència la porteria visitant, però li ha costat trobar opcions clares. Sanku ha disparat per damunt del travesser, ja en el 77, Cañete ho ha provat amb dos xuts des de la frontal (80’ i 83’) en ple intent d’atac i gol, però, o bé Isaac Becerra, o el bloqueig defensiu gràcies a la consistència i el treball, o bé la falta d’encert dels jugadors egarencs han impedit que el marcador es mogués classificant als d’Oriol Alsina per la final de la copa Catalunya absoluta.

El tècnic d’Arenys de Mar ja va disputar la final de la competició el 2020, llavors com a entrenador del Llagostera. Alsina va perdre la final davant l’Hospitalet dirigit per Jonathan Risueño, ara a l’Olot, l’equip que ha perdut l’altra semifinal en joc davant l’Andorra de segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)