2a divisió FEF

El triomf més imperatiu

2a divisió FEF. Després de perdre contra dos rivals de 2a A com el Llevant i l’Andorra, l’Olot afronta un duel decisiu de lliga per sortir del pou

Olot Deportivo Aragón

OLOT:Batalla, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Bigas, Ot Serrano, Urri, Eloi, Busquets, Forgas i Xumetra.BAIXES:Marc Castells, Carles Mas, Blázquez (lesió) i Saïdou Bah (selecció).DEPORTIVO ARAGÓN:Rebollo, Borge, Operé, Saturday, Vallejo, Sebastian, Isaiah, Jay, Vaquero, Rastrojo i Naranjo.BAIXES:Antonio Sola (lesió).LLOC I HORA:Municipal (17 h).ÀRBITRE:Torres Rodríguez.

L’Olot afronta el darrer dels quatre partits seguits que havia de disputar al municipal. Els tres primers els ha perdut –un de lliga contra l’Atlètic Saguntí (0-1), que va significar l’adeu de Manix Mandiola a la banqueta; un de copa del Rei en l’estrena de Jonathan Risueño contra el Llevant (0-4); i un de copa Catalunya contra l’Andorra (0-1)–, però el quart no el vol deixar escapar contra un altre rival directe en la lluita per evitar el descens de categoria com el filial del Saragossa (a les 17 h). “És fonamental fer-nos forts a casa, si no és molt difícil anar sumant en aquesta categoria. Hem de ser sòlids com a locals i aixecar l’ànim de l’equip”, diu Risueño, que afegeix: “Estic satisfet perquè els jugadors han fet un pas endavant a nivell emocional en el partit de copa Catalunya. Hem d’anar creixent amb pilota i mantenir la solidesa defensiva amb ordre i competint com en l’últim partit contra l’Andorra.”

L’Olot és penúltim amb només vuit punts, però es podria apropar a una salvació que precisament marca el Deportivo Aragón, dotzè amb dotze punts: “El Deportivo Aragón és un equip que tot i ser un filial no té problemes per fer un joc més directe i està acostumat a jugar en gespa natural. Com tots els filials, compta amb jugadors joves, bons i amb molta projecció”, analitza el tècnic del conjunt garrotxí, que s’estrenarà en la lliga sense poder comptar amb Blázquez, Marc Castells i Carles Mas, per lesió, ni amb Saïdou Bah, convocat amb Guinea.

LA PRÈVIA

És fonamental fer-nos forts a casa, si no és difícil anar sumant punts. Hem de ser sòlids com a locals i aixecar l’ànim de l’equip
Juguem contra un filial que no té problemes per fer un joc directe. Compta amb bons jugadors
Jonathan Risueño
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)