3a divisió FEF

Una jornada per fer un salt endavant

El Girona B i el Peralada afronten l’onzena jornada de lliga amb l’ambició de sumar tres punts més i enganxar-se així a la zona noble de la taula. Els dos representants gironins a la categoria s’enfronten a rivals exigents, sobretot, el filial blanc-i-vermell. Els d’Axel Vizuete visiten Ca N’Anglada per enfrontar-se al San Cristóbal (a les 12 h). Els terrassencs van perdre dimecres les semifinals de la copa Catalunya contra el Badalona Futur (0-1) però en la lliga encadenen nou jornades sense conèixer la derrota, ja que només van ensopegar en el partit inaugural, precisament contra el Peralada (1-0).

El Girona B intentarà trencar la maledicció que el persegueix a camp contrari, on només ha sumat un sol punt i no ha pogut perforar la porteria rival en cap dels cinc partits que hi ha disputat. Sense competició en el primer equip del Girona, Vizuete podria comptar amb futbolistes habituals amb Míchel Sánchez per reforçar els propers partits del filial.

El Peralada rep la visita del Tona, el novell de la categoria, que està firmant un inici de competició més que notable (a les 16.30 h). Els de Miquel Àngel Muñoz van perdre l’últim duel 2-1 al camp de la FE Grama tot i avançar-se en el marcador, però a casa volen continuar forts per esgarrapar els tres punts i tornar-se a acostar a les posicions preferencials. Els de l’Alt Empordà són sisens amb quinze punts, un menys que el sisè, la Pobla de Mafumet, que disputaria el play-off d’ascens. Els xampanyers encara no han empatat ni un matx i han guanyat tants partits, cinc, com els que han perdut. Contra el Tona hauran de filar prim, ja que els osonencs tenen ja tretze punts després de sumar-ne set dels darrers nou en joc i escalar diverses posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)