1a divisió FEF

El Nàstic remunta i s’emporta la victòria contra el líder (2-1)

El Nàstic s’ha imposat aquesta tarda al Castelló, el líder de la categoria, per 2 a 1. Els gols de Joan Oriol i Javier Bonilla han capgirat la diana inicial de Manu Sánchez. Amb aquesta victòria, els de Raül Agné ja sumen quatre partits consecutius de lliga sense conèixer la derrota. Ara mateix són setens amb 16 punts.

L’inici del partit ha estat d’una gran intensitat, amb els dos conjunts bolcats a l’atac. La primera més clara ha estat pel Nàstic (5’) amb una jugada d’estratègia que ha finalitzat Pedro del Campo amb un xut ajustat al primer pal que ha aturat Alfonso. La resposta dels visitants ha arribat ràpidament, amb una rematada lateral de Fabricio. En el minut 14 el Nàstic ha tingut una doble ocasió claríssima per avançar-se en el marcador. Pablo Fernández ha fet una gran jugada personal superant a la defensa, però no ha trobat a Guillermo perquè aquest rematés a plaer. La jugada ha continuat i Robert Simón ha estat a punt d’enviar l’esfèrica a la creueta. En el 41’, després d’uns minuts sense gaires arribades de perill, han arribat el dos primers gols. Primer s’han avançat els visitants amb una centrada de Manu Sánchez que s’ha enverinat i ha acabat entrant per l’escaire. En el temps afegit, Joan Oriol ha posat la igualada sobre la botzina amb una rematada amb la cama dreta que l’ha enviat a la base del pal.

Només començar la segona part Manu García ha estat providencial per evitar el segon dels visitants. Primer ha enviat a córner amb el peu una rematada de Fabricio. I en el servei de banda, ha volat per evitar el gol olímpic. El Castelló no ha respost fins en el 63’, amb una ocasió per Kochorashvili que no ha trobat porteria. En el minut 85 Javier Bonilla ha sortit al rescat fent el 2 a 1 definitiu amb una falta lateral que s’ha colat al segon pal.