1a divisió FEF

El Cornellà no pot contra un Eldenc superior (2-0)

El Cornellà no troba el camí de la victòria. Aquesta tarda els verds han caigut contra l’Eldenc (2-0) i ja porten quatre jornades consecutives sense guanyar. Els de Gonzalo Riutort són novens amb 15 punts.

El matx ha començat a un ritme més aviat pausat, amb llargues possessions i poques ocasions clares per ambdós conjunts. Ha estat a partir del quart d’hora quan el duel s’ha començat a animar, i després de diversos aproximaments, l’Eldenc és el que ha començat a generar més perill. En el minut 16 Ortuño ho ha provat amb un xut llunyà que ha aturat Lucas Anacker. A la mitja hora de joc els locals han tornat a disposar de dues ocasions molt clares per avançar-se en el marcador. Una ha arribat per una greu errada del Cornellà, i l’altre amb una rematada de Juanto des de fora de l’àrea que ha obligat a Anacker a fer una molt bona intervenció. Tot i que l’Eldenc era el que estava dominant amb la pilota als peus, els de Gonzalo Riutort aconseguien dificultar la sortida dels locals gràcies a una pressió molt alta. Amb aquesta pressió els ha costat traspassar la defensa del quadre català i, tot i el clar domini local, s’ha arribat al descans amb l’empat a zero inicial.

A la represa, els locals han sortit amb la clara intenció de continuar assetjant la porteria rival, però no estaven sent efectius en els metres finals. Els verds han aprofitat la poca claredat dels rivals per donar un tomb al partit i fer-se amb el domini del matx. Un domini que ha durat poc, ja que en els últims deu minuts l’Eldenc ha decantat la balança amb dos gols, un de Cristian López en el 80’, i un altre de Manu Nieto en el temps afegit.