El Girona B salva un punt al camp del San Cristóbal (1-1)

El Girona B continua sense guanyar cap partit a domicili aquesta temporada, però aquest migdia ha estat capaç de rescatar un punt al camp del San Cristóbal, el quart classificat, gràcies a una diana en el temps afegit (1-1).

Els d’Axel Vizuete han arrencat bé el partit i han tingut una claríssima ocasió per avançar-se en el marcador en els primers minuts, però no han tingut l’efectivitat que sí que ha demostrat el conjunt egarenc. I és que en el minut 19’, en una de les primeres accions de perill dels locals, Ricki ha marcat l’1-0. A partir del gol el San Cristóbal, sòlid al darrere, ha estat molt còmode sobre la gespa mentre que el Girona B no trobava la manera de generar perill. Durant tota la segona part els gironins ho han intentat, però sense generar excessiu a la porteria de Lázaro, fins que en el temps afegit Moha ha marcat el gol de l’empat definitiu.