2a divisió FEF

L’Olot es mostra dèbil a casa davant un rival directe (1-2)

L’Olot es mostra tou defensivament contra el Deportivo Aragón i s’enfonsa amb una nova derrota (1-2). El conjunt de Jonathan Risueño se situa penúltim a quatre punts de les posicions de fora el descens.

Els primers minuts feien preveure un bon joc pels interessos del conjunt olotí. De fet, la defensa aragonesa no ha traspassat, gairebé, la línia del mig del camp. Això no obstant, qui primer ha perforat la porteria ha sigut el filial del Saragossa amb una diana de Guillermo Naranjo.

Els minuts de més incertesa local de la primera meitat han arribat després d’una gran acció del Deportivo Aragón que ha acabat amb la pilota el pal després d’un remat de Naranjo. Jonathan Risueño, molt enfadat, ha posat a escalfar-se Èric Vilanova, Guillem Terma i Ferran Brugué. Al minut dinou, Xumetra ha provat sort amb un xut que ha sortit desviat. L’oportunitat més clara l’ha tingut Ayala en una rematada de cap per sobre del travesser al minut trenta-un. L’afició s’ha posat les mans al cap en una acció molt clara.

Al fil del descans, Aimar ha tret sota pals una acció a boca de canó de Rubio. Per sort pels interessos de l’Olot, la pilota ha acabat a servei de córner. La primera meitat ha conclòs amb la derrota per la mínima del conjunt garrotxí.

Els segons quaranta-cinc minuts han arrencat amb un nou cop de cap, aquesta vegada d’Ernest Forgàs, que ha refusat Calavia en una bona intervenció. En el cinquanta-tres, Bigas ha vist la targeta vermella directa per una agressió amb el braç.

Risueño ha volgut donar un aire fresc a l’equip amb l’entrada d’Èric i Terma per Eloi i Forgas. Manel Busquets ha sigut un dels jugadors més destacats del conjunt garrotxí traient petroli d’on a vegades no n’hi havia.

Brugué no ha pogut connectar bé amb la pilota després d’una xilena fallida i el defensor visitant, Sebastian, ho ha impedit en una bona tasca defensiva. El perill de l’Olot ha passat per la pilota aturada; Sebas Coris ha penjat amb precisió dins l’àrea, però Brugué ha rematat al lateral de la xarxa. Consecutivament, Eric ha centrat una pilota que s’ha passejat per dins l’àrea aragonesa. L’acció d’estratègia de Terma arrossegant la defensa local no ha estat aprofitada per cap rematador al minut setanta-nou.

Finalment, el filial aragonès ha sentenciat el matx en un contracop. Rubio ha guanyat la posició a Ayala i ha connectat amb Conte que ha definit sense problemes a gol. Arnau no hi ha pogut fer res. El gol ha caigut com un gerro d’aigua freda a Olot on bona part de l’afició ha demanat la dimissió del secretari tècnic, Sergi Raset, i ha abandonat l’estadi.

Manel Busquets ha provocat un penal que Coris ha transformat per maquillar el marcador. El partit ha arribat a la seva fi contra un rival directe de la part baixa, el Deportivo Aragón.