2a divisió FEF

S’esgoten les oportunitats

2a divisió FEF. L’Olot visita un Alzira que es troba en ‘play-out’ i al qual podria atrapar

Alzira Olot

ALZIRA:Adrián, Soler, Kaiser, Solbes, Cortijo, Mareña, Lado, Javi Serra, Álvaro Gómez, Javi Serra, Javi Zarzo i Iago Beceiro.OLOT:Batalla, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Aimar, Ot Serrano, Urri, Eloi, Busquets, Xumetra i Forgas.LLOC I HORA:estadi Luis Suñer Picó d’Alzira (a les 19 h).ÀRBITRE:Abril Portillo.

L’Olot ha vist passar diversos trens per davant seu per pujar a la lluita de la permanència i no haver d’estar setmana rere setmana al pou de la taula. La majoria han passat pel municipal i tots s’han escapat per desesperació dels olotins, que no troben la manera de veure la llum, enllaçar algun bon resultat i obtenir moral i confiança per al que queda de curs. Els de Jonathan Risueño visiten l’Alzira (a les 19 h), l’equip que es troba en play-out (13è) amb onze punts, només tres menys que els de la Garrotxa. “Anem a Alzira amb moltes ganes i il·lusió per aconseguir coses positives i emportar-nos la victòria cap a Olot. És un partit molt important contra un rival de la nostra lliga”, diu Risueño en la prèvia del matx.

El conjunt valencià també va canviar de tècnic; Marc García va substituir Juan Francisco Alcoy. I el relleu els ha anat bé, als d’Alzira, que sumen quatre punts de sis de possibles i arriben al duel contra l’Olot després de guanyar al camp d’esports de Lleida (0-1). “Tenen un camp gran i de gespa natural. Té bons jugadors per jugar al toc. Hem d’aconseguir tenir fases llargues amb la pilota. Hem treballat les pèrdues de pilota i vigilàncies ofensives per no cometre els errors de l’últim partit”, analitzava el d’Alboraig, que tindrà problemes per fer un onze amb les nombroses baixes, i és que no podrà disposar de Blázquez, Carles Mas i Marc Castells, lesionats, ni de Bigas i Terma, sancionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)