Mundial

Països Baixos no remata

Grup A. Equador, tot i començar perdent, mereix més que l’empat

En la darrera jornada els Països Baixos i l’Equador en faran prou amb un empat per classificar-se, i per acabar primers de grup necessitaran millorar el resultat de l’altre. Aquest és l’emocionant guió que va deixar el duel directe entre ells d’ahir, en què els Països Baixos es va avançar molt aviat amb un golàs de Gakpo (5’). Semblava que els de Frenkie de Jong i Memphis ho tenien tot de cara, però van ser massa conservadors i l’Equador s’ho va creure. Tant, que a partir de la mitja hora va ser molt superior i va merèixer fins i tot la victòria, després de veure com li anul·laven un gol abans del descans, marcar l’empat en la represa amb un excels Enner Valencia (49’) i topar poc després amb el travesser en un gran xut de Plata (59’).

PAÏSOS BAIXOS

1
23
Noppert
90’
2
Timber
90’
4
Van Dijk
90’
5
Aké
90’
22
Dumfries
90’
20
Koopmeiners
79’
15
De Roon
11’
21
F. de Jong
90’
17
Blind
90’
14
Klaassen
69’
11
Berghuis
21’
8
Gakpo
80’
19
Weghorst
10’
7
Bergwijn
45’
10
Depay
45’

EQUADOR

1
1
Galíndez
90’
25
Porozo
90’
2
Torres
90’
3
Hincapié
90’
17
Preciado
90’
20
Méndez
90’
23
Caicedo
90’
7
Estupiñán
90’
19
Plata
89’
10
Ibarra
1’
11
Estrada
74’
16
Sarmiento
16’
13
E. Valencia
89’
26
Kevin R.
1’
GOLS: 1-0 (6’) Gakpo. 1-1 (49’) Enner Valencia. ÀRBITRE: Mustapha Ghorbal (Algèria). TARGETES. Grogues: a Méndez (57’), d’Equador. Vermelles: cap..