1a divisió FEF

El Barça Atlètic no és a temps d’esgarrapar ni un sol punt (1-2)

El Barça Atlètic ha ensopegat contra el Numància a l’estadi Johan Cruyff (1-2). El filial del Barça ja perdia 0-2 al minut 11, un resultat que ha pesat massa en l’ànim i el desenvolupament del joc dels de Rafa Márquez, que al final han pogut sacsejar el matx gràcies als canvis introduïts pel tècnic mexicà però no han estat a temps de puntuar –Barberà ha fet l’1-2 definitiu en el 85’.

El partit ha començat malament pel conjunt blaugrana. De seguida, el col·legiat ha xiulat penal per un cop de Chadi Riad a la cara de Rubén Mesa, que el propi davanter ha executat bé davant d’Arnau Tenas, que tot i endevinar la direcció del xut no ha pogut evitar el 0-1 (8’).

El gol en contra ha deixat estabornit a l’equip dirigit per Rafa Márquez, que ha encaixat un nou cop del rival només tres minuts després, quan Bonaldo ha pogut controlar una centrada al punt de penal per afusellar Tenas molt a prop de la porteria blaugrana.

Si el 0-1 ha fet mal als joves jugadors del filial, el 0-2 els ha deixat sense resposta durant una bona estona. De fet, David González ha tingut el 0-3 a les botes però ha creuat massa una rematada ja davant del porter local (36’), en l’última gran ocasió del Numància en el primer acte. El Barça Atlètic no ha sabut generar joc ofensiu i només Víctor Barberà, després d’executar ràpid una falta, ha tingut una mínima opció de sorprendre (39’).

En la segona part, d’entrada el Barça no ha pogut accelerar ni sacsejar el partit per retallar distàncies i tenir opcions de puntuar. L’ordre i el rigor tàctic han estat les consignes de Márquez, tot i que, en el tram final, els futbolistes blaugrana han tret l’orgull i han insistit a l’hora de buscar la porteria de Gaizka Ayesa. Primer Víctor Barberà no ha pogut rematar una centrada en una bona posició (74’) i després un xut d’Ilias Akhomach ha obligat a intervenir el porter (78’). En el 85, una gran combinació entre Ilias Akhomach i Luismi Cruz ha acabat a les botes de Barberà, que s’ha girat al pur estil Lewandowski per creuar davant d’Ayesa i fer l’1-2 que ha estat definitiu. I és que, tot i intentar-ho a la desesperada, els blaugrana no han pogut esgarrapar ni un sol punt.