3a divisió FEF

Un gol de Solans dona un altre triomf al Peralada

El Peralada continua en plena forma. El conjunt que prepara Miquel Àngel Muñoz ha aconseguit al camp de la Pobla de Mafumet la quarta victòria en els cinc últims partits, gràcies a un gol de cap de Sergi Solans (65’).

La primera meitat ha estat equilibrada i ha acabat sense gols. La Pobla de Mafumet ha creat el primer ensurt a la porteria d’Aroca amb un xut de Torrents que ha sortit creuat (4’). A l’altre costat, la primera aproximació dels empordanesos ha estat de Sergi Solans, que ha superat la sortida del porter però, amb poc angle, ha xutat al lateral de la xarxa, en l’oportunitat més clara del primer període (9’). De fet, ha costat tornar a veure ocasions de perill. El local Víctor Valverde ha provat un xut (29’), i la rèplica ha estat una falta lateral que Alan Baró no ha pogut connectar per ben poc (32’).

Sergi Solans ha tornat a buscar el gol, en una gran acció frustrada per una intervenció de mèrit del porter César (62’). La insistència ha tingut premi, perquè Solans ha recollit una centrada de Pala i, amb un cop de cap que ha impactat al travesser i ha entrat, ha fet el 0-1 (65’). Amb el 0-1, els empordanesos han sabut resistir i han assegurat els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)