3a divisió FEF

L’Europa supera el Sant Andreu i s’endú un derbi vibrant

Els escapulats guanyen amb contundència (3-0) i refermen el liderat en un derbi apassionant marcat per un ambient espectacular a les graderies d’un Nou Sardenya ple

L’Europa ha superat al Sant Andreu en un derbi apassionant i certifica el seu lideratge al grup cinquè de la Tercera Federació. De fet, amb aquesta victòria el conjunt escapulat posa terra pel mig i se situa cinc punts per sobre dels de Xavi Molist. Un gol a l’inici de la represa d’Aliaga i dos més al tram final de Campeny i Sergi Pastells han servit per deixar els tres punts a un Nou Sardenya absolutament ple.

Derbi vibrant a la gespa i a les graderies. L’ambient ha estat sensacional. És un partit sempre especial, i la situació esportiva d’ambdós conjunts el convertia en encara més apassionant. I no ha decebut. Les aficions dels dos equips han omplert de gom a gom l’estadi i no han deixat d’animar als seus jugadors durant els 90 minuts.

El primer temps ha estat intens i igualat, sense un dominador clar, però sí amb alternatives per part dels dos conjunts. Un gol anulat per fora de joc a l’Europa, obra de Kilian, ha estat el més destacat del primer temps. L’inici de la represa, en canvi, ha estat clarament local. I als tres minuts Aliaga ha trobat el gol que ha obert la llauna. I fins als darrers compassos s’ha vist un partit obert, però un golàs de Campeny al 84 ha aniquilat les opcions d’un Sant Andreu que encara ha vist com encaixava el tercer al 89.

El partit s’ha vist aturat durant alguns instants després d’aquest darrer gol pel llançament d’objectes d’una part de l’afició del Sant Andreu. No ha anat a més i el duel s’ha reprès i ha pogut acabar sense problemes.

Victòria clau i contundent d’un Europa que surt de la seva primera i única mala ratxa - tres partits seguits sense guanyar - de la millor manera possible i trencant la gran dinàmica que duia el seu rival directe, el Sant Andreu. Els d’Ignasi Senabre visitaran el camp de l’Hospi la setmana vinent, mentre que el Sant Andreu rebrà al filial del Girona al Narcís Sala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)