1a divisió FEF

Al Cornellà se li escapa el triomf en el darrer minut (2-2)

Els verds han vist com un gol de Javi Martón al minut 94 ha donat l’empat al filial de la Real Sociedad i ha evitat una victòria que fa cinc jornades que no arriba

Se li ha escapat el triomf en el darrer sospir al Cornellà. Els verds han vist com un gol de la Real Sociedad B al minut 94 li impedeix tornar a sumar una victòria que ja fa cinc jornades que no aconsegueix.

El domini de la pilota ha estat visitant des de ben aviat. Tot i això, han anat arribant alternatives per ambdós conjunts en els primers minuts. El joc interior del filial basc feia mal al Cornellà, i al minut 19 Aguirre ha estavellat al pal una ocasió molt clara. El Cornellà ha colpejat primer. Una gran passada en llarg d’Andreu Hernández ha permès a Redru controlar dins l’àrea i deixar anar una fuetada a l’escaire per avançar als verds.

Poc ha durat l’alegria. Tres minuts després Carlos Blanco ha comès penal sobre Aguirre, i malgrat que Anacker ha estat capaç d’aturar-li al mateix davanter, en el rebuig ha acabat anotant Kortajarena. I altra vegada Anacker ha hagut d’evitar que els visitants remuntessin abans del descans.

L’inici de la represa ha estat immillorable pels de Gonzalo Riutort. Una gran jugada per banda esquerra de Mamor Niang l’ha rematada Rubén Enri per anotar el seu quart gol de la temporada i tornar a posar per davant al Cornellà. Seguia monopolitzant la pilota la Real en la gran majoria de trams de partit, però estaven molt més controlats els jugadors bascos que al primer temps. Els hi ha costat molt apropar-se amb claredat a les immediacions d’Anacker, que no ha hagut d’aparèixer més que alguna acció aïllada. Sempre una assegurança el brasiler.

El tram final s’ha obert força més del que segurament interessava al Cornellà, i ambdós conjunts han pogut anotar en l’anada i tornada. I ho han acabat aconseguint els de Sant Sebastià quasi en la darrera jugada. Javi Martón ha recollit una passada filtrada, ha regatejat a Ancker i ha anotat l’empat al minut 94. Dos punts que s’escapen de l’RCDE Stadium i cinc partits sense conèixer el triomf. La setmana vinent visitaran un altre filial basc, el Bilbao Athletic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)