Mundial

Ghana ho té a les seves pròpies mans

Partit boig entre Corea del Sud i Ghana que va acabar castigant els asiàtics i premiant els africans, que tenen el bitllet per als vuitens de final a les seves mans. El combinat ghanès depèn d’ell mateix per accedir a la pròxima fase del mundial. L’Uruguai serà el seu escull en la darrera jornada. Ghana va deixar escapar un 0-2 al descans gràcies als gols de Salisu i Kudus. La selecció de Corea del Sud es va despertar en la represa, sobretot amb l’entrada de Kang-in Lee, futbolista del Mallorca. En deu minuts d’espectacle, els sud-coreans van igualar l’electrònic amb un doblet de cap de Gue-sung Cho (58’ i 61’). La inèrcia feia pensar en una remuntada dels de Paulo Bento, però Kudus es va cuidar de frenar l’eufòria amb el 2-3 definitiu. Corea del Sud es complica, i molt, la vida.

COREA DEL SUD

2
1
Kim Seung-gyu
90’
3
Kim Jin-su
90’
4
Kim Min-jae
92’
20
Kyungwon
8’
15
Moon-hwan
90’
19
Younggwon
90’
5
J.Woo-Young
78’
16
Hwang Ui-Jo
12’
6
H.In-Beom
90’
7
Son
90’
22
Changhoon
57’
18
Kang-in Lee
33’
25
J.Wooyeong
45’
17
Na Sang-Ho
45’
9
G. Cho
90’

GHANA

3
1
Ati Zigi
90’
2
Lamptey
78’
3
Odoi
12’
4
Salisu
90’
14
Mensah
88’
17
Rahman
2’
18
Amartey
90’
5
Partey
90’
9
J. Ayew
78’
22
Sulemana
12’
10
A. Ayew
78’
8
Kyereh
12’
20
Kudus
83’
23
Djiku
7’
21
Samed
90’
19
Williams
90’
GOLS: 0-1 (24’) Salisu. 0-2 (34’) Kudus. 1-2 (58’) G. Cho. 2-2 (61’) G. Cho. 2-3 (68’) Kudus. ÀRBITRE: A. Taylor (Anglaterra). TARGETES. Grogues: a Woo-Young (27’) i Younggwon (77’), de Corea; i a Amartey (21’) i Lamptey (73’), de Ghana. Vermelles: a Paulo Bento, entrenador de Corea del Sud amb el partit acabat.