Mundial

Rashford situa Anglaterra als vuitens

Qatar 2022. Grup B.

Gal·les no guanya contra Anglaterra des del 84 amb un gol del mític Mark Hughes. Tampoc avui ha estat el dia. Els Three Lions estaran en els vuitens de final. L’actual subcampiona d’Europa passa com a primera classificada del grup B. La selecció de Gareth Southgate ha golejat 0-3 contra Gal·les, amb un doblet de Rashford i un altre gol de Foden.

Després de l’exhibició en el debut contra Iran i dels dubtes que va generar l’empat contra els Estats Units, avui Anglaterra ha ofert una versió molt sòlida. Semifinalista en l’últim mundial de Rússia i finalista en l’última Eurocopa, se l’haurà de tenir molt en compte.

El pla li ha sortit perfectament bé a Southgate. Ha introduït canvis respecte els dos primers partits i ha encertat de ple. Dues de les novetats han estat els golejadors del partit. Sterling i Saka han deixat pas a Rashford i Foden i ells han estat els protagonistes del partit. Tempesta Rashford. Dos grans gols del futbolista del Manchester United. El primer de falta directa i el segon després de resoldre dins l’àrea una acció individual. Després d’una primera part molt equilibrada i molt física, Anglaterra ha decidit el partit en un minut. Rashford ha obert el marcador en el 50 i en el 51 ha aparegut Harry Kane per assistir Phil Foden que ha rematat a plaer al segon pal la centrada per baix del davanter centre del Tottenham.