Mundial

Gesta estèril de Tunísia

Tunísia ha fet una gesta que no ha servit per res. I és que el conjunt africà està eliminat de la copa del mon després de guanyar al campió, a França (0-1), però el resultat no li han acompanyat a l’altre partit del grup ja que Austràlia s’ha imposat (1-0) a Dinamarca. D’aquesta manera, seran els aussies qui acompanyaran els bleus als vuitens de final. França, primera, i Austràlia, segona, esperen rival del grup que composen Argentina, Polònia, Aràbia Saudita i Mèxic, que es resoldrà també avui (20 h).

El combinat entrenat per Didier Deschamps es podia permetre el luxe de perdre i ser primera i s’ha notat; els francesos, amb moltes rotacions, sense Lloris, Mbappé i Griezmann, entre d’altres en l’onze inicial, no han rutllat davant d’una Tunísia orgullosa, a la qual només li valia guanyar. Seves han estat les poques aproximacions que hi ha hagut en el primer temps, dos tímids xuts que ha aturat sense problemes Mandanda i un gol anul·lat per clar fora de joc.

Després del descans sí ha encertat Khazri, el capità mite tunisià, que amb una jugada individual ha marcat el 0-1 amb el que ha finalitzat el partit, tot i l’entrada al tram final de Mbappé, Griezmann, Rabiot i Dembélé, amb els quals França ha millorat, però no ha estat suficient. Griezmann ha establert l’empat al minut 98, però després de la celebració, el VAR l’ha anul·lat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)