3a divisió FEF

El Peralada empata sense gols a Castelldefels (0-0)

Castelldefels 0 Peralada 0

CASTELLDEFELS:Antonell, Juanito, Blasco, Alan, Rubén, Eslava, Padilla, Fran Orellana (Uri Escabrós, 87’), Salamanca (Franco, 71’), Pedrol (Mario, 87’) i Álex Alba.PERALADA:Aroca, Micaló, Alan Baró, Sergi Romero, Varese, Pol Gómez (Biel Font, 89’), Adrià Méndez (Moha, 46’), Palacios, Dani Gómez, Sergi Solans (Marc Medina, 79’) i Marc Nierga.GOLS:cap.ÀRBITRE:Fonts Alabau.T.G.:al local Rubén; i als visitants Micaló i Pol Gómez.

El Peralada tenia l’oportunitat d’assaltar la segona posició després de la derrota del Sant Andreu d’ahir contra el Girona B, però els de Miquel Àngel Muñoz i Àlex Marsal s’han hagut de conformar amb un punt en el duel al camp del Castelldefels, un rival directe en la lluita per les posicions de play-off d’ascens. I és que el duel ha acabat sense gols, tot i que ambdós equips han tingut ocasions suficients per desequilibrar la balança. L’empat, però, ha estat just.

En la primera part el Peralada ha tingut el domini en els primers minuts, però no ha aconseguit generar perill. A poc a poc el Castelldefels ha igualat la intensitat dels xampanyers i el partit s’ha igualat, convertir-se en una disputa constant pel control que ha provocat que cap dels dos equips disposés de bones ocasions per avançar-se en el marcador.

En la segona part el guió ha canviat, i és que les arribades a les àrees han estat constants, sobretot en els primers minuts. Primer l’ha tingut el Peralada en un remat de Solans, que ha vist com Álex Alba evitava el gol quan ja es cantava (49’) , mentre que en l’acció següent Aroca ha evitat el gol d’Orellana en l’un contra un (50’). Tot seguit el Castelldefels ha tingut la més clara amb un xut d’Eslava que s’ha estavellat al travesser (54’), mentre que la resposta de Moha l’ha aturat Antonell en dos temps (55’). El ritme d’arribades amb perill ha anat disminuint, però en els minuts el Peralada ha tornat a prémer l’accelerador i primer Micaló, i després Nierga, no han trobat el gol per ben poc (82’ i 84’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)