2a divisió FEF

Amb ganes de més

2a divisió FEF. L’Olot salva un punt insuficient contra l’Hèrcules en un duel en què, per ocasions, mereix més

Olot 1 Hèrcules 1

OLOT:Batalla, Callís, Aimar, Gonzalo Pererira, Bigas, Èric Vilanova, Terma (Sebas Coris, 54’), Urri, Saïdou, Manel Busquets (Xumetra, 67’) i Ferran Brugué (Forgas, 54’).HÈRCULES:Carlos Abad, Raúl Ruiz, Roger Riera, Dylan, Felipe, César Moreno (Alexandro, 82’), Maxi, Sergio Marcos (Jean Paul, 71’), Míchel, Alvarito (Villacañas, 82’) i Cedrés (Eimili, 67’).GOLS:0-1 (45’) Míchel. 1-1 (76’) Saïdou.ÀRBITRE:García Acosta.T.G.:als locals Èric Vilanova, Manel Busquets i Aimar; i als visitants Cedrés, Felipe i Míchel.PÚBLIC:665 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot de Jonathan Risueño no aixeca el vol. Sí, ahir va trencar amb la ratxa de tres derrotes consecutives –les dues últimes, després de l’arribada del nou tècnic–, però ho va fer aconseguint un punt insuficient contra un rival directe en la lluita per la permanència, l’Hèrcules, que va tenir una actuació més aviat discreta. I sí, també és veritat que es va veure una versió més ofensiva dels olotins que en partits anteriors, i fins i tot més sòlida al darrere, però ni així va ser suficient per obtenir tres punts que els olotins necessiten urgentment. L’1-1 final, de fet, encara és bo, ja que l’Olot va arribar al descans per sota en el marcador i va haver de remar durant tota la segona part.

La primera meitat de l’Olot va ser força consistent, ja que no va concedir pràcticament res a l’Hèrcules. En atac ho va intentar, amb més joc directe i velocitat per les bandes, però sense sort. Just abans del descans, però, els olotins van concedir una falta imprudent a la frontal i Míchel la va convertir en el 0-1 (45’). Veure’s per sota en el marcador va obligar l’Olot a posar encara una marxa més en atac. Ho va fer, i va tenir bones ocasions per empatar el partit des dels primers compassos, però no va ser fins al minut 76 que Saïdou va culminar, pràcticament a plaer, una passada de Coris en un contraatac i va signar l’1-1. El 2-1 el van tenir a tocar, però no va ser possible.

La sensació és bona pel partit que ha fet l’equip, però és agredolça perquè crec que avui ens hem merescut la victòria
No estàvem patint en la primera part. Potser ens ha faltat arribada, però el 0-1 ha estat un cop dur