Mundial

A Portugal ha nascut una estrella

Vuitens de final. Gonçalo Ramos lidera la golejada de Portugal (6-1) contra Suïssa

Portugal serà als quarts de final. El conjunt dirigit per Fernando Santos no ha tingut pietat de Suïssa, a la qual ha atropellat (6-1) liderat pel jove davanter del Benfica, Gonçalo Ramos. L’atacant de 21 anys, que ha substituït a Cristiano Ronaldo, suplent per decisió tècnica i que no ha entrat fins el 73 quan el partit ja estava liquidat, ha liderat el conjunt lusità amb un hat-trick.

Ha estat doncs Ramos el protagonista en la primera titularitat que ha tingut en el torneig. Aviat (17’) ha obert la llauna amb un golàs, traient-se un xut a l’escaire que ha encaminat un triomf que Pepe (33’) ha acabat d’encarrilar amb el segon a la sortida d’un córner. Poca resposta ha ofert Suïssa, que després del descans s’ha vist sentenciada amb dos gols seguits de Ramos (51’) i Guerreiro (55’). El del davanter a centrada de Dalot, i el del lateral, a passada de l’omnipresent Ramos, que ha culminat el hat-trick poc més tard (67’), definint una bona assistència de Joao Félix. Abans havia marcat Akanji (58’), a la sortida d’un córner, un gol que no ha servit per res. Rafael Leao (91’), ja en el temps, afegit, ha completat el set amb un gol de bella factura per uns portuguesos que se les hauran en els quarts de final dissabte (16 h) amb el Marroc.